Over mij

Er kan natuurlijk niets op tegen een persoonlijke kennismaking wat mij de gelegenheid geeft om je een paar vragen te stellen en jouw persoonlijke verhaal te horen. En waarin ik je iets kan vertellen over mijn pad en werkwijze.

Edmay van der Lely Coaching

Allereerst een korte introductie:

Nieuwsgierigheid naar de mens en waarom iemand doet wat hij/zij doet is een rode draad in mijn leven. Na mijn studie bedrijfseconomie werkte ik 14 jaar als adviseur bij diverse bedrijven. Een geweldige tijd waar ik ontzettend veel geleerd heb over mensen en hun eigen-aardigheden. De opleiding NLP (Neuro Linguïstisch Programmeren) was dan ook een logische stap in mijn persoonlijke ontwikkeling. En daarmee is mijn loopbaan als professioneel coach ontstaan. 

Sinds 2001 ben ik coach in o.a. de sector bouw, techniek en automotive. Mijn intuïtie aangevuld met verschillende coachtechnieken is mijn kompas.

Het is mijn missie om mensen uit te dagen hun unieke energie te vinden. En van daaruit te denken en te handelen. Ik geloof daarbij in de kracht van het verlangen en de ruimte in het ont-moeten. Ik ben ervan overtuigd dat de wereld een stuk leuker wordt als iedereen zijn eigen leven leeft en niet dat van een ander.

Mijn visie op coachen: de oplossing ben jij! Eigen regie is hierin het sleutelwoord.

Authentiek, oprecht en met humor kan ik een liefdevolle kopstoot geven. Dit doe ik door creatief en kritisch te coachen. Mijn stijl kenmerkt zich als integer, pragmatisch en doelgericht. Beschouwend kan ik tot de kern komen. Door het leven gevormd en via opleidingen heb ik me professioneel ontwikkeld. Ik denk altijd in mogelijkheden, ben leerling en gids, doorzetter, reiziger, muziekliefhebber, professioneel peuteraar, luisteraar, stille kracht, maffe moeder én wijze grijze. Ik ben een bouwer.

Wil je meer weten over mij, mijn passie voor mijn werk of heb je een specifieke vraag?

Neem gerust contact op, ik sta je graag te woord!

Aanbevelingen

You’ve gotta dance like there’s nobody watching 
Love like you’ve never been hurt
Sing like there’s nobody listening
And live like it’s heaven on earth

– William W. Purkey

Copyright © 2023 | Lely Coaching | Website door WebKeizerin