Loopbaanpad

Heb je moeite om werk te vinden in deze roerige tijd? Wil je inzicht in jouw specifieke kwaliteiten én talenten die je nog wil ontwikkelen? Weet je niet zo goed wat een goede vervolgstap kan zijn in je loopbaan? Wil je na je burn-out weer met plezier naar het werk gaan en met voldoening thuis komen? Wil je leren hoe je een authentieke cv, een volwaardig Linked-In profiel maakt en een persoonlijke motivatie schrijft? Zou je nu eindelijk een baan willen die echt bij je past?

Balans

Het loopbaanpad is ontworpen om antwoorden te krijgen op dit soort vragen. Stapsgewijs doorloop je je eigen pad. Je maakt je persoonlijk profiel inzichtelijk met daarin je competenties, je drijfveren, je ontwikkelpunten en je loopbaanwensen. Door te focussen kan je stappen zetten met als doel de komende jaren met trots over je werk praten. Maak werk van je vak!

Hoe werk ik?

Wanneer je zelf de regie over je loopbaan hebt zal je het meeste voldoening uit je werk halen. Tijdens het loopbaanpad zal je opdrachten gaan doen die gericht hierop zijn gericht.

Een volledig loopbaanpad bestaat uit 3 delen maar het is ook mogelijk om één of twee delen te doorlopen, afhankelijk van jouw wens. In het kennismakingsgesprek zullen we bespreken welke onderdelen van het loopbaanpad bij jou vraag passen.

In 3 stappen naar je droombaan.

Na het kennismakingsgesprek gaan we aan de slag met de volgende onderwerpen:

  • Wat kun je: (werk-)ervaringen inventariseren, kwaliteiten onderzoeken en dat wat jou uniek maakt
    2 gesprekken met als resultaat: zelfinzicht, richting en je persoonlijke pitch
  • Wat wil je: waar sta je voor, wat zijn je wensen en mogelijkheden
    2 gesprekken met als resultaat: persoonsprofiel en zoekprofiel
  • Hoe komt je daar: wat wordt je volgende stap, opleiding of cursus volgen, solliciteren 2.0
    3 gesprekken met als resultaat: up to date cv en motivatietekst, gebruik van sociale media en vacature alerts, sollicitatie begeleiding, de kracht ervaren van een netwerk

Het loopbaanpad wordt actief doorlopen, met concrete opdrachten en acties gericht op jouw werkzame leven. Met je loopbaancoach als gids.

Wandelcoachen, kwispelcoachen en online coachen behoren tot de mogelijkheden.

Mijn werklocatie is Nunspeet, in overleg kunnen we een andere locatie kiezen. De gesprekken duren 1 tot 1,5 uur.

Water

A professional is one who does his best work
when he feels the least like working

– Frank Lloyd Wright

Bloem

Wat levert het op?

Met het loopbaanpad bouw je aan jouw unieke loopbaan. Je leert jezelf beter kennen en presenteren tijdens sollicitaties. Je creëert focus en hebt zicht op je ontwikkelwens. Je krijgt inzicht in de arbeidsmarkt en hoe je op een resultaatgerichte manier solliciteert. Het loopbaanpad zet je in beweging.

Varen