Coachen

Vind je het lastig om op je eigen kracht te vertrouwen? Of wil je je onzekerheid overwinnen? Wil je leren omgaan met werkdruk en stress? Of je loopbaanperspectieven onderzoeken? Herken je dat je meer regie over je leven en je werk wilt verkrijgen maar je weet niet hoe? Of is je leven comfortabel maar ervaar je tegelijk een gevoel van leegte?

Lotus

Onderzoek wat jou zo uniek maakt en welke kwaliteiten jij hebt. En krijg inzicht in wat jou tegenhoudt om een stap verder te komen. Leer om te gaan met je onzekerheden en investeer in je persoonlijke ontwikkeling. Door aandacht te besteden aan je eigenheid en verlangens zal de energie weer kunnen gaan stromen!

In verbinding werken we samen waardoor je bestaande patronen herkent, erkent en kan doorbreken. Op deze manier ontstaat er (in)zicht in de volgende stap.

Hoe werk ik?

Coaching zie ik als een opbouwende, gelijkwaardige manier van gespreksvoering waarbij jij als gecoachte zelf verantwoordelijkheid draagt voor de ontwikkeling van in potentie aanwezige competenties.

In het kennismakingsgesprek bespreken we jouw ontwikkelwens en het doel voor het coachtraject.

Tijdens de coachgesprekken werk ik vaak met beeldmateriaal in de vorm van kaarten, foto’s of  voorwerpen met een symbolische betekenis. Een (inter-)actieve manier van coachen waardoor jij meer zicht krijgt in jouw manier van denken en handelen maar ook in het systeem waar je deel van uit maakt. Daarnaast zal ik regelmatig reflectievragen stellen en oplossingsgerichte oefeningen geven die je de regie op je eigen leven terug geven.

Wandelcoachen, kwispelcoachen en online coachen behoren tot de mogelijkheden.

Mijn werklocatie is Nunspeet, in overleg kunnen we een andere locatie kiezen. De gesprekken duren 1 tot 1,5 uur.

Slak

Ken je mij? Wie ken je dan? Weet jij mij beter dan ik?
Ken je mij? Wie ben ik dan? Weet jij mij beter dan ik?

– Trijntje Oosterhuis

Torretje

Wat levert het op?

Met coaching krijg je op een gestructureerde en doelgerichte wijze inzicht in beperkende patronen en je leert hier alternatieven voor te vinden. Coaching zorgt dat er beweging komt, een stap voorwaarts. Coaching zet aan tot persoonlijke groei en het vergroten van zelfvertrouwen.